***

Я тобі... у смутку спалах,
 я тобі... у розпачі вогонь,
  я для тебе ночі світлі,
    ті, що зустрічають день.
  Ти для мене тільки
    крига сліз чужих, холодних.
  Спогади я вже давно жбурнула,
          як стару дратливу сукню.
    Геть прогнала з сердця,
        розбуджену тобою снагу.
  Гра в кохання не тривожить душу.
 Словоблуддя почуттів минуло.
Вже немає не моєї долі,
       вже немає ілюзорних візерунків днів.
         
     Є дивний... солодкий спокій -
      він колише сонячну
                весну.
        Є красиві... інші очі
     В них немає
                бісовської тьми.
             
      
       
 
 
 
 
 
 


Рецензии