Таб муьгьуьббат

Вилер накьварив ац!анваз кхьизва и гьарфар .
 Гьик! на зу алдатмишна лугьуз ширин гафар .
 Рик! т!алдив ацанва низ лугьун зи рик!ин сир.
 Вун к!ан хьуниз вуж я зи таъсир?
Ригай  вилер кьунва михьиз накъварри,
Алцурна зун а ви "ширин" гафарри.
Ац1ана рик1 дерт-гъамунив шехьзава,
Гьамишанда зун  ашкъиди нехьзава.


Рецензии