Секунди

запалав на весняному небi
усмiшкою вогняною мiсяць
наче щось сколихнуло серце
щось дало думам вiдсiч

натхнення пройде по жилах
с подихом кожним теплом
здiймуться в небеса крила
свiт не обмежен вiкном

шкода, так шкода буває
що крила зростають на мить
що життя не роки тримають
а секунди, шо просять радiть


Рецензии