В нас у кишенях... Автор Рина Бок

  Иногда предоставляю страничку для знакомых не имеющих странички на Стихи.ру

Невже держава вмирає?
І влада нова - це не те,
Останніє крихти хапає,
Немає закону ніде!

Рідна моя, Україно!
Може клаптик земельки купити?
Тільки в нас у кишенях дірки,
І грошей нам вже не зібрати!

Хто ж ту землю буде любити?
Хто ж на наші лани прийде?
Тарасові діти без хати,
А весна по землі вже йде.

Як старці помандруем по світу,
Може десь наберемось ума,
Як країну свою зберігати,
Бо вищої цілі нема


Рецензии
Ирина, надеемся на лучшее.

Вера Ивановна Ольгина   24.04.2014 12:03     Заявить о нарушении