КРАЮ МIЙ

Краю мій, ти для мене – молитва,
Все святе в тобі – радощі й біль.
Не лишу тобі болю ні крихти,
Буду його збирать звідусіль.

По краплині, мов росу, збиратиму. –
Най життя в ньому згасне, мов мить.
І спокійно помру, коли знатиму,
Краю мій, що тобі не болить.


Рецензии