I ksenitya myar romeiikon meridan?

 I ksenitya myar romeikon meridan?
 Ematomenon pelyan...
 Pios erehten kenurion Patridan
 Tha pushmahev ei`ki`tyan.

 Ti ksenityas endon mavron to soman,
 Tous singenous gurtarevs...
 Ke me tu Pontu to kitrinon hroman
 Apan so mavron ievs .

 Hronya`zamanya ke kratus alagun,
 Liran sa karchyas kratis,
 Pekson Aiitem I antrop mi delyagun,
 Pekson nto leii`se I pshis.

 A sa horondas halagun rashia
 Ke ta ormanya vogun,
 Aspron ke mavron, hulen ieok`sam krion
 Ksaii so horon ki terun.

 Ke so tragud ta garibka lalias
 Evgalne paleon skopon
 T`aiieon doksar halaron rothimias,
 Tous horizmens andamon.


Рецензии