Patridam alizmoniti

 Patridam alizmoniti
 Na mi eleps thanAton,
 Tin ksenityan p`egapesen,
 Aton anathematon.

 Apan son kozmon k`inete
 Kalon horiz kakoni,
 Ta pushtika, ndo indane,
 Anthropian tsakone.

 Ndo endon ke ndo inete,
 Katheste, logaryaste,
 Parapona ndo esheten,
 Me olus na miryazte.

 Anamesa, sa pshiyatun,
 Ul prep na egrikune
 O PONTON kyalo akrivon,
 Me`t`ala, nto zitune.
 


Рецензии