I am betrayed

I am betrayed, I walk my way alone
and swallow tears, mustard is my meal,
all my endeavours doomed, they were wrong.

Come, sing with me, if you are also ill,
my friend, sing our simple song:
“Forgive us, Life, forget us fast - you will”!

17 July 2004


Рецензии