Що ви задумали, панове?

Що ви задумали, панове?
Куди зібралися іти?
Міняти старе, як на нове?!
Що було кращим – не найти.
Чи ви сліпі?  Чи ви продажні?
За долар душу поміняти?
І гетьмани ви всі неважні
Якщо все хочете продати.
Всю нашу неньку Україну:
Її сади, її поля…
Щоб знов холоп гнув на них спину,
І не його була земля?!
Не вийде так маріонетки
Народ вам знову скаже: - «Геть!»
И Хрін не краще буде Редьки
Бо ляльководи сіють смерть.
Тож і не треба даже мріять
і Раду дуже шельмувати
Недаром кажуть: - "Що посіять,
те всім прийдеться пожинати".


Рецензии
Я вже давно кажу і пишу в фейсі, що треба йти на нашу Верховну Зраду з тим, що у кого є. Дякую. Тільки переправте ...Тож і не треба "навіть" мріять замість "даже." Вибачте, коли що.

Игорь Ярин   16.06.2023 12:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 54 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.