Спогад

На місто опускається туман,
І сутінки вечірні наступили.
Той столик, недочитаний роман,
І чашка кави - ми її любили...

Потроху вже вмикають ліхтарі -
Безмовні охоронці старих вулиць.
Подекуди видніють димарі -
Неначе у минуле повернулись.

А на балконі запах літа, красота,
І теплий дрібний дощик накрапає.
Здавалося б, щаслива й радісна пора.
Тільки тебе зі мною вже немає.


Рецензии