Серцю боляче...

Дуже серцю моЄму боляче
У брудних сутінках нинішніх днів.
Розуміти порочну сутність
Ненаситних i  бездушних панів.

Охоплені жагою влади
Вони з дияволом дружбу ведуть.
Продаючи чортам людські душi,
По трупах до трону  iдуть.

Їм ненависні ті хто не з ними,
А хто з ними на тих наплювати.
Їм потрібні раби в країні,
Нiби богом себе відчувати.

Я ненавиджу смерті обличчя,
Але ж вдячна їй буду ще як -
Якщо бiси на вашому цвинтарi
Запально станцюють гопак!


Рецензии