Хвилини

Хвилина влади - швидкоплинна
Хвилина - розпачу гірка.
Хвилина - щастя незаміна.
Хвилина - радості терпка.

Хвилина горя - надто тлінна.
Хвилина смутку - не тривка.
Хвилина страху - довгоплинна.
Хвилина тиші - самотна.


Рецензии