Вирватись...

Увесь світ прагне вирватись із лабіринту,
такого ж темного і довгого як ніч.
Та життя складається не лише із цього фрагменту,
тому не варто кожному іти у різнобіч.

Зупинитись.Задуматись.Оглянутись.
Ось це і залишається усім.
У відповідь іншим тепло усміхнутись,
і стане гарячим, холодний Гольфстрім.

  Світло у темному, глухому лабіринті,
      побачити зуміють не усі.
  Але можливість отримають ті на горизонті,
  хто не загубив вогонь тепла в своїй душі.


Рецензии