Залишайся для мене притулком

Мій маленький кусочок Раю
Залишайся  моїм притулком
Я до Тебе від всіх втікаю
Твій сорт - вищий ґатунком

Мій єдиний шматок свободи
Не лишай у обіймах долі
Не виймай із душі епізоди
Спільний вияв Нашої волі

Залишися островом втіхи
У глибокому дні океану
Ненароджені наші діти
Не пробачать Твого обману


Рецензии