За Украiну!

Прошу вибачення за те, що в назві вірша та розділу помилки!..
Але буква " ї " там не відображається...
____


Моя країна зараз у вогні!..
Горять майдани, полишає спокій…
Душа кричить: «Спиніться! Ні війні!» -
Летить від серця вигук в світ широкий…

Не чує влада… і закрили вуха
Всі ті, що захищає владний уряд…
Бодай би врешті він хоч раз послухав,
Покаявся, і став з народом поряд…

Набридло людям бути неживими…
Маріонетками вже буть не можуть…
Надія, віра та любов із ними
До України!.. Волі люди хочуть,

Свободи слова, віри у найкраще!..
Та поки є всі ті, хто страх віщує,
Не спиняться майдани… і бодай ще
Не пролилась би кров!.. хай Бог почує!..

Хто сміливіший, сильний дух хто має,
Чекають скрізь, не тільки у столиці…
А інший Біблію в руках тримає…
Хай всім щастить! За всих людей моліться!..

За Україну рідну вдень і вніч
Стоять її сини та доньки… Слава!
Лише всі разом! Тільки пліч-о-пліч!
То наша спільна і важлива справа!..

26.01.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.