Табе...

там дзе ты - прыгожа, светла!
там дзе я - ізноў дажджы...
быць с табой жадае сэрца
для яго няма мяжы!

у грудзях імкліва б’ецца
і ірвецца да цябе
што ж адлегласці для сэрцэ?
аб табе ж, бо думкі ўсе!

і так цягнуцца гадзіны,
дні і ночы, вечары,
без вачэй тваіх, тых дзіўных,
што як зоркі палюбіў


Рецензии