***

Вже пахнуть зорі медом вересневим,
Зомліли у городах бур;яни,
Моргають айстри поглядом веселим,
Сміються кукурузні качани.
Висить в повітрі запах картоплиння,
Цілую грудку прілої землі.
Звучить в вітрах симфонія осіння.
Сумую  –  відлітають журавлі.


Рецензии