***

   Вечірня замальовка

Смутніє день,присів на підвіконні.
І мріє вечір, ген на виднокраї.
Стомилось сонце, перекотиполем,
Зітхнувши, вже межу перетинає.
Співають роси срібним переспівом,
А в полі гречка піною встає.
І чебреці лукаво духм’яніють,
Та вечір синє небо спрагло п’є.
               


Рецензии