***

Скільки іще прочитать молитов?
Скільки ще губи кропить полинами?
Доки відкриється зоряний шов
Другим пришестям над головами.
Вже відчитали сто сорок і сорок,
Втомлено літери моляться з Тори.
Падають очі в засмолений морок,
З вічності виють Содом і Гомора.
Бо на землі уже віри катма,
І на землі вже блукають не люди.
Душі стогрішні купує чума,
Новим гріхам порозхріставши груди.
Віра не в Бога уже на землі,
Душі вже продані мукам пекельним,
Як ритуальний предмет Сатані,
Вже обезкровлені сходять на землю.
Ніби і молимось, та не тому.
Месі сатанській а не Месії.
Скільки ще випити нам полину,
Щоб дочекатись Святого Спасіння?


Рецензии