***

                ****
Знімаю з неба споконвіччя,
Читаю сторінки історій.
Віки стікають білим свіччям…
Хто наші помилки замолить?
У венах вже не кров, а ртуть
А віра не в душі – в іконах.
У золоті вся наша суть.
Хто наші злочини відмолить?


Рецензии