Дощик

Вечоріє, вечоріє,
Дощик накрапає,
Наче матір земне дитя
Купелем купає.

Вечоріє, вечоріє,
Тихо в зелень–гаї,
Лиш пісні соловейко
Чарівно співає.

Дощик тихо сіє,
Сіє над ланами,
Земля молодіє,
Буть їй з врожаями.

Дощик тихо сіє,
Дощик накрапає,
Наче матір земне дитя
Купелем купає.


Рецензии