В неволi ми не будем жити!

В неволi ми не будем жити,
Повiк рабами нам не бути.
Лиш Богу будем ми служити
I вiн благословить нас всюди.

Нехай вже ворони летять
І чути грім,і хмари сунуть.
Ми ж твердо будемо стоять,
Ми не раби-ми вільні люди.

А хто іде до нас зі злом,
То і пожне його доволі.
Ми ж сядем,дружно,за столом
І заспіваємо про волю.

Полине пісня,вдалечінь,
Зіл'ється із пташиним співом.
Пірне,в чудову, неба синь
Впаде,росою,в колос хліба.

І проросте зерно її
В серцях дітей та і онуків
І не зламаються ,повік,
І не зігнуться, мовби, слуги!

Так вільні,від гріховних пут,
Лиш можуть Бога прославляти
Бо люблять так, як і живуть,
Як і навчила Батьківщина-мати!


Рецензии
Дуже гарно написано про любов до України, а головне патріотично

Сергей Усенко 2   24.04.2014 22:42     Заявить о нарушении
Война цього варта.
З повагою до вас

Левиа   26.04.2014 00:04   Заявить о нарушении
Копилка ВОНА.

Левиа   08.07.2015 21:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.