Нека е...

Танцувай!
Танцувай
с пламъка на
Любовта!
И нека той
Душата ми
Изгаря!
Изчезват мисли,
разкъсани
от нещо цяло...
Търсят се
Слова...
Потънали
в жаравата
на твойто
тяло...

Странник
01.04.2014г.
Пловдив

Художник: Андрей Атрошенко - "Танцовщица с веером"
Мой Плейкаст:


Рецензии