Другой

*****Інщій*****

Золотко мое ну де ти?
Я не виживу без тебе!
Чому досі не в онлайні?
Поясни мені негайно!!!))

Я сумую за тобою!!!
Дуже сильно!Просто-ною!
Ты облиш свої заняття!
Та відповіси в контакті)

Весь цей світ без тебе-лихо!
Я неможу навіть дихать!
Після вечора з тобою;
Не знайти мені спокою!

Ти подарувала крила;
Та літати не навчила.
Немов ти не зрозуміла;
Взагалі чого хотіла...

"Ной"-була важка картина;
Але сблизила нас дивом!
Наче Господь Бог на небі;
Вплинув на подій перебіг.

І тоді я мов допетрив!
Що ти створена для мене.
Що в душі твоїй не лажа!
А безцінна Божа пряжа!!!

01.04.2014


Рецензии