Почуй мене, знайди!

Почуй мене
Крізь ніч та кілометри,
Крізь шум машин та гул від вітряків.

Почуй мене
Влови мій голос серед люду,
Запам'ятай його, як найсолодший звук.

Знайди мене
В пітьмі шалених міст
Або в ранковому тумані вулиць.

Згадай мене,
Коли побачиш сонця схід.
Згадай, коли побачиш зчервонілий захід.

Побач мене
Як я від твого взору* червонію,
І як не можу відвести очей на грі.

Спіймай мене
Хоч оком, чи за руку.
Хоч притули до себе та не відпускай.

Спіймай мене
Відчуй, як серце шаленіє,
Як всі слова у горлі застряють.

Пробач мене
Бо я вже божевільна.
Мабуть, шалена та наївна.

Пробач мене
Бо тільки твого я серця бажаю,
Бо тільки тобі я відкрила своє.



P.S. Тебе я полюбила надто швидко, як дурна…


Рецензии