Весна, парад спiдниць коротких

Весна,парад  спідниць коротких,
Гормони рухає вперед,
І в горлі спазмом давить подих,
 Принад жіночих зрілий мед.

Цвітуть різноманітні форми,
 В одних нектар, в інших пилок,
Чоловіків бажанням кормлять,
 Жінки що свій гаптують крок.

Гаряче сонце плавить мозок,
 Думки стікають в грішну плоть,
 А посмішки жіночі косять,
 Чоловіків , немов  осот.


Рецензии