ДекIил диги

Варе уркIилзе уца,
Русес карилхьухIале,
Гушбугьубил бецI ана,
Калъувра ав укIуле.

Уцагъа уркIилизе,
Кина аррукьалера,
Иркурсра талихIизе,
Камил разиваралра.

Дугели дура иркус,
Гуг букIуй гугмяв ана.
ЦIакьле ну гIядабухъус,
ЦархIале кехIариана.

Дигила мягIна бурес,
Уруй адам левара,
Амру хIадуруй диги,
Цес декIил царара ?!


Рецензии