ЦIудара хIулбе

Дурар цIудара хIулбе,
БерхIи ана лямцIдукIуй,
Алавкан жирдукIуле,
Чуке диги дирхьахъуй.

ХIу царри дия вава,
ХIуебла ша бакIибил.
АхIял бариле гьава,
Чарх гьигьбукIан барибил.

ХIа хIулбаке тIарале,
Чарх бурар дия къагъле,
Гьар хIу гьанрикибхIале,
Нура урусра чагъле.

ГIялам девлекеб бурар,
Дахъол арц чукьдирхъале,
Дия хIулбе ша дурар,
ХIу нам мякьла леркьале.


Рецензии