Я так за тобою сумую

Я так за тобою сумую
І очі роса виїдає.
І Я без надії рифмую,
І Серце потроху вмирає.
Долі широкою стежкою
Я все блукаю по обрію.
Я, як і завжди мешкаю
На темних вулицях Смолвілля.
Я буду завжди городитися
Від себе у тяжку годину,
А ні, щоб на мить зупинитися
З тобою. Я далі полину.
Летіти широкими взмахами
До крові стираючи крила.
Сміятись над бідолахами
Й повсюди бачити рила.
Сховатись за кам‘яной маскою
І душу в темниці сховати.
Твій образ розходиться ряскою
Все тяжче його пригадати.
Та все ж я його пам‘ятаю,
Рябинки твої всі і родимки.
Я знову тебе відпускаю,
Здіймаюсь на проклятті сходинки.
Я далі полечу лелекою,
За сонцем, за горами хмарними.
Холодні надії я плекаю,
Що зовсім здаються вже марними.


Рецензии
Про крылья хорошо сказанул,мне прям аж понравилось.Магешь ведь,все еще магешь=)

Человек Съ Марса   12.04.2014 00:58     Заявить о нарушении