Коли погасли зорi

сяйво, мерехтiння
зранку до ночi
скорботи насiння
проросте в очi

так важко читати
рядки за рядками
сторiнки днiв
що пройдуть не з нами

бажаю, благаю
торкнися рукою
болючої рани
не кажучи слова

не плач за мною, щастя.
я не скажу нiкому
що бачив тебе зранку
коли погасли зорi


Рецензии