Дарх дуахIа

ХIаиравтIи гьей рурси,
Намзе гъай рукIан иле,
Намке дихьибил диги,
ДягIям мадири иле?!

Хъали-гьарго дишкурив,
Таза дарес тIаририв,
Намке дихьибил диги,
ДягIямле гьей дихIирив ?!

Нуни хIайги рарале,
ХIуни цегъун иргида,
Намке дихьибил диги,
ХIуни цен хъум уртада ?!

Аллагьли акIахъунил,
Дунъяра, гьар гIяламра,
Дигили дарх душибил,
Дарх дуахIа кIуялра!!!


Рецензии