не згадую тебе

ні-ні, не згадую тебе, ти не подумай,
в моїх словах ти не шукай підтексту й суму,
живу без тебе я чудово чесно-чесно,
ну не влаштовуй мені допит перехресний...

ну що ти кажеш, ну коли тебе згадала?
коли про осінь я у мами запитала,
та ні, я думала про інше, не про тебе,
ну зупинись, мені тебе, повір, не треба...

ти кажеш знову вчора я тебе згадала?
та ні, то я про себе запитала
чи я щаслива, чи все добре,а чи ні,
чого не хочеться і хочеться мені,
і зрозуміла, а чи пак, скоріш, відчула,
як це "кохати"? я, напевне, вже забула...



28/03/2014


Рецензии
Главные чувства рифмуют Поэты
Человичьего и жиночного пола:
От любви встает духовная основа
И высокой грудью дышит Слово.

Емельянов-Философов   10.09.2015 08:25     Заявить о нарушении