ГIямру агор диги

Закикан заб дарале,
Жегой вава хIулбиркур,
Чархис хIу гьанрикале,
УркIи дягIямле бисур.

ХIу дия вава царри,
Шинагале хIулриркуй,
ХIу дигила цIа царри,
Лигба мехIа дицIахъуй.

Закикан дируй забли,
Гонза шин барилебар,
ХIаке дирхьуй дигили,
Чарх мехIурле калувбар.

Урзуй аргъ кьа биале,
Жегой вавара угъар,
ХIу мякьла хIарикале,
Нам гIур шатдеш хIабурар.


Рецензии