Не позбавляйся Батьк вщини

Не йди.
Почуй мене.
Ніколи ще так не хотіла,
Щоб ти був тут, весною,
Читав вірші, співав зі мною.

Не йди.
Відчуй мене.
Я народила матерів, героїв,
Дітей з не зламаною волею,
Солдатів, музикантів, лікарів,
Тебе я народила.

Я плачу.
Скажи мені,
Чому ти віддаляєшся від мене?
Чому у серці холодно і сніг,
В думках лиш злива і незгода,
В руках пістоль і триколор?
Чому так розкидаєшся ти мною?

Не йди.
Мій рідний сину,
Я хочу бути, жити і радіти,
Сміятися, цвісти і гомоніти,
Всю силу віддавати й не жаліти,
Що ти мій син, мій син єдиний.
Не позбавляйся Батьківщини!

Не йди…

(30.03.2014)


Рецензии