напiй для серця

"дозвольте, загорнути Ваше серце в ковдру
і напоїти чаєм".
я помовчу годину котру,
ми граємо словами в карти,
ні, дякую, ми маєм те, що маєм.
я попрошу мене більш не чіпати
голими руками
і заливаю каву свіжими вершками.

"дозвольте, показати серцю меду,
щоб було солодко,
 як бджолам у саду"
я попрошу тримати мою руку,
бо я, незграба, знову упаду.
я піддалася,
збавила трохи ходу,
підігріла воду
і заливаю нею зелений чай.

"вибачте, серцю Вашому задали добряче перцю,
щоб Ви були готові вже наступний раз,
не відкривайте незнайомцям дверцю,
щоб більше не було образ.
Ви, краще, змініть свій образ,
додайте посмішку і прикрас,
тоді, можливо, і Вас покличуть,
на чашку какао і другий раз".

"Ваше серце хотіли відігріти,
натомість били по ньому молотком".
я голосно сміюся
і запиваю гіркоту у ньому
кислим молоком.


Рецензии