щось таке

є людина
людиночка
про яку я завжди пам’ятаю
думаю про неї якщо не щохвилини то щогодини точно
не маю уявлення чи це взаємно
і навіть не маю надії
це дурість присвятити своє життя комусь такому непевному
життя взагалі нікому присвячувати не треба


життя бездоганне мов млинець
лий щоб жодної дірочки
чатуй щоб усе рівномірно-жовто
коли пухирці  як таємні пухирі землі про які базікав Блок
тоді не зволікай – перевертай
я відчуваю ніжність по тобі  мій позашлюбний подруже


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.