Коли пальцi

У словах був бог. Такі ж невловимі. Їх було багато. І всі не мої. Маячня. Я зупинялась то тут то там. Але потяг рушав. Слова залишались позаду. Слова мигтіли як дерева. Потім виникла церква. Велика і з маківкою. На вході стояли баби і просили на будівництво храмів. З коробочками з великими прорізями.
Я їх боялась. Бо мені було шкода грошей. У мене було багато купюр по 20 гривен і жодної монети. Але бабів я боялась більше. Тому я кожній дала двадцятку. Вони стали ще лихіші. Принаймі боятися я їх стала більше. Я ходжу там де непотрібно у церкві. Алатар. Алатар. Я скрізь чужа. Ці храми мені не допоможуть. Я не хотіла щоб їх будували. Моя мова схожа на каліку. Соромно це оприлюднювати як лист Марини Цвєтаєвої про нелюбов до дочки. Навіщо писати культями коли пальці?


Рецензии
Вивернута сорочка теж не всім до вподоби...
Мені, чомусь, прочиталось "моя мова схожа на сопілку". Може, я прочитала правильно?*)

Брия-Натали   04.04.2014 00:34     Заявить о нарушении
привіт)
...але вивернуті шви зараз стали предметом моди ;)
тоді скоріше "спільником" або "спальником" :)

Олись Лапковский   04.04.2014 06:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.