Ala ferte tragodias...

 Aman thelo trogo stipa,
 Aman thelo pino tan,
 Aman thelo grafto stihon
Ke tha legat so meiitan...

 Ke sa stivara sa oras,
 Prep na istun dinati,
 K`en ois son alon horas`,
 A`sa rizas na krati...

 Min`evgalten malakias
 Si sevdasi son paron,
 Ala ferte tragodias
 Si Patridas so alon...

 Tin`egap`s na les tin kalis,
 Ieok s`otia ti kozmi,
 Son Theon na les to halis
 Ya`t`"Aton", pu thelts na "Zi"

 Enthimaten pos evrethen
 Sa Evangelia to "Uk"?
 Olts esas kalos`oriso
 Me`ta stihus so FACEBOOK.
 


Рецензии