Panda na zi i Aii Sofiiya

Prospathise i Panaiiya
 Mnimia doksazmena...
 Panda na zi i Aii`Sofiiiya
 S`ekins, pu zun sa ksena...
 Panda na zi i Aii`Sofiya
 To Kastron ti threskias,
 Ksan tha htipai`i kardiiya
 Ke`anthi`i`orthodoksia...


Рецензии