Nto leii i neolea

Se kathe`enan kardopon,
Se kathe`enan pshopon
Prep na tranin enan egap
Ya`ti Patridas topon...

Mirologune ta rasha
Ke klegne ta dendropa,
S`olon to kozmon eruksan
Tu Pontu ta kladopa...

Ke`n`opu pas emas evriks
Ke leii i neolea:
Ki prep na hate a`sin gin
Pontiaki idea...

A`so sahtar ksan skundane
Tu Pontu ta horia...
Na`en, na zi ke vasilev
I NEA ROMANIA .
 


Рецензии