Усе вир1шують за нас

Усе вирішують за нас,
Бо ми раби чужої волі.

На гру відведено нам час,
Щоб встигли всі зіграти ролі.

А хтось збирає про запас,
Хоча прийшли й підемо голі.

Та ми розчинимось мов газ
Серед дерев у чистім полі.

Допоки промінь наш не згас
Все кращої шукаймо долі,

Бо все вирішують за нас,
Усі раби чужої волі.

25.03.14

Иллюстрация - matigovas.com


Рецензии