Новорiчне

 
Він прийшов зі святом, дарував надії,
Добрих обіцянок теж не шкодував.
Я така наївна, що в казки ще вірю
Та ловити вмію нескінченно гав.

День за днем промчали. Як вода крізь пальці
Протекли безжально, стали небуттям.
Де кружляли мрії в незабутнім танці
Я в бажань купалась річці із життям.

Та пора прощатись підійшла. Завзято
Знов морочить свято голови й чуття.
Рік старий скінчився. Він приніс багато
Нескінченних сумів, болю, каяття.

А новий сміється, начебто і щиро
Та ту саму пісню про добро співа.
Граю з ним у свято і стає квартира,
Наче острів в морі, де живуть дива.


Рецензии