дзе словы?

каб быць каханым, трэба ж працаваць!:)
вось нешта ўсё ў мяне завязана на працы...
ды не ўмею вершы я, ну як усе, пісаць,
каб не ўплесці з галавы якуюсь там заразу

я і жадаў бы, нават, расказаць, пра тое
што сэрцам адчуваю, але дзе ж словы?
адкуль жа ж іх узяць....
калі яны ўсе раптоўна пазнікалі!:)


Рецензии