Чарлукь агор диги

Ши-шагьар жирдирира,
АхIле мелзе вягъира,
ХIу хъумартес хIаруле,
ГIязабизе урцира.

БекIизакан аркьхIакьун
ХIулбала гьади леркьун,
ХIаке пикри укIуле,
БебкIала иза бухъун.

Дуракан жирукIура,
Чархла гъяйгъи камбарес,
Валлагь-биллагь хIавгьура,
Дигила цIа бяхIяхъес…

Эшти дигира нура,
Нагагьла тяйдийкале,
ХIябразе ракIе дигуй.
ХIяшрике цIелдалике.


Рецензии