Поклич

Поклич мене серед ночі
Я розсію твої страхи,
Засяють твої ясні очі,
Відступлять нічні жахи.
Поклич мене ясним ранком
Я із сонцем до тебе прийду.
Стану твоїм я світанком
Я світитиму навіть в аду.
Поклич мене в світлу годину
Заступлюсь я за тебе горою.
Заступлюсь я і в ніч і у днину,
Життєдайною стану водою.
В час вечірній, холодний, самотній,
Я зігрію твої тонкі плечі.
Заберу всі тяжкії турботи,
Випадково і навіть доречно.
Ти поклич мене я відзовуся,
Я прийду і не в цьому є річ.
Кожен день я за тебе молюся,
Ти поклич мене, просто поклич...


Рецензии