Коли життя зда ться неможливим...

Коли життя здається неможливим,
Ти мусиш жити заради всіх живих,
Ти мусиш докінця опір чинити,
І бути живішим за всіх отих...

Я буду жити, жити, жити,жити,
І опір докінця буду чинить,
Бо на землі життя дається одиницям,
І треба гідно все оце прожить...

Я, буду крізь сльози сміятись,
Назло всім моїм ворогам (заздрістникам ),
На краще хочу сподіватись,
Отримають всі по ділам...


Рецензии