Раши нам мякьла

Гьанна укас урхIаврус,
Тямягъилзе гIянд лебле.
Жан чарх ялбарес хIаврус,
Дигуй мякьла хIинхIале.

Дия ахъри кьарикIан,
Дигу-дигуте дарес,
Лебил рурсба ургакан,
ХIу намке гьашикьрарес.

Асу бахагъа хIуни,
Нам хIа мякьизе вакIес,
Рази бариле уркIи,
Дунъялике шат варес.

КьарикIан дия ахъри,
Ахърурцурра гьавалзе,
Дигуй бурале хIуни,
ХIалугурра цIархIилзе.

Дия мурад аргъагъа,
Гьар мурад нам дарагъа.
Дия дигахъуй рурси,
Нам мякьла хIу рашигъа.


Рецензии