Гъугъа мадурудая

Укьлавзакан тIарукIус,
Къадарунтла шимаке,
Валлагь хIяйранра урус,
Хъармахьила хъулраке.

Дунъя эш заман камил,
Цен беркIалера аркьуй,
Энти хъулре дарибил,
Агора хIяре аркуй.

ХIярякьили ужунил,
Чарухъас имкан бурар,
Арц-яшавзе вашунил,
Чарухъас тIар укIхIавкIар.

Арцли къагъ барилил халкь,
ПасатIле башуй бехIте,
Бяргъиле хугина хIакь,
Аркьядая цIализе…

ХIа ахъри бакIибилис,
Угьубил кумек бара,
Ахъри хIакьуй вегIелис,
ХIуни ахIте гъай дара.


Рецензии