Романи бувають рiзнi

Романи бувають різні:
Короткі, приємні та грізні.
Вони залишають помітні сліди.

У якийсь незрозумілий момент
Ти бачиш ту саму на сходах,
Вона не якийсь там сегмент.
Вона, твій прискорює подих...

Таких дівчат ти ще не знав.
Такий мотив ти ще не зустрічав.
Який із часом перетворить позитив
На звичайнісінький типовий негатив.

Відразу серцю хочеться сказати:
Агов! Чари ти розсій, прокинься!
Щоб потім біль в душі не лікувати,
за голову свою скоріш візьмися.
На серце ти уваги не звертай,
Ти ще зустрінеш в світі ту,
із котрою життя буде за рай
І почуття не перетворяться у гру...

00:00   26.03.14


Рецензии