Диги

Жагьтани диги дирхьу,
Цали ца кебаале,
Диги пасатI дурахъу,
Халкьла мез ирисале.

Диги гIяламат цари,
Вархьизале гIяхIбируй,
Амма вархь изхIайзадле,
БекIла мехIа жирдируй.

БекIизе дигахъибил,
Хъумартес хIавруй балас,
ХIаке диги дихьибил,
Чарх кIачIагъес хIабалас.

Дунъялике акIува,
Дахъол заман хIабуруй,
Це бугьесара нушия,
Дигилзе дархь хIадилзуй ?!


Рецензии